Taxi Antwerpen

Wij zijn een professionele en betrouwbare uitvoerende taxi`s dienst die de luchthaven Transfers diensten levert in Antwerpen en de omliggende gebieden. Onze passie is om onze klanten een uitstekende en exclusieve reiservaring..

Luchthavenvervoer Antwerpen

Luchthavenvervoer Antwerpen nodig? Airport Riders brengt je goedkoop naar elke luchthaven. Uw luchthavenvervoer van of naar Antwerpen en omgeving is bij ons tot in de puntjes verzorgd en dit aan een zeer scherpe prijs.

Antwerpen taxi

Global Taxi Antwerpen staat voor betrouwbaarheid, veiligheid, klantvriendelijkheid en scherpe prijzen, dit onderscheid ons van de rest Bij ons staat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Check onze site voor meer info.

Welcome

Per dag verplaatsen alle Vlamingen zich gemiddeld 15,5 miljoen keer. Dit zorgt voor een hoge verkeersdruk, lange files, hoge parkeerdruk, milieuhinder, stress in het verkeer en verkeersonveiligheid. Het Vlaamse Mobiliteitsbeleid wil alternatieven stimuleren die personenvervoer over de weg organiseren.

Gebruikerstoelating

Voor u in België personenvervoer kan organiseren met een voertuig dat geschikt is om meer dan negen personen te vervoeren, moet u eerst een gebruikerstoelating op zak hebben. U moet toegelaten worden tot het beroep van ondernemer van personenvervoer over de weg. De toelating is een federale bevoegdheid. Op de website van de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer vindt u meer informatie over deze toelating (externe website).

Taxidiensten

Wilt u een taxidienst beginnen, dan hebt u hiervoor een vergunning voor het uitbaten van een taxidienst nodig. Wanneer een voertuig van uw dienst tijdelijk onbeschikbaar is en u dit wilt vervangen, dan moet u hiervoor een machtiging voor tijdelijke vervanging van een voertuig voor personenvervoer aanvragen.

Aanbevolen Taxi's in Oostende


Drie gewonden bij verkeersongeval met taxi Het Nieuwsblad.
Foto c Dominique Jauquet. Vorige afbeelding 1 / 4 Volgende afbeelding. Oostende Op de Elisabethlaan in Oostende vond vrijdagavond een zwaar verkeersongeval plaats. Drie personen werden afgevoerd naar het ziekenhuis. Een blauwe Peugeot die uit de Honoré Borgersstraat kwam werd er in de zijde gegrepen door een taxi die op de Elisabethlaan reed. De klap was enorm. De Peugeot slingerde tussen de bomen en kwam pas tot stilstand zo'n honderd meter verder aan de overzijde van de Elisabethlaan. De politie en de brandweer van Oostende kwamen ter plaatse om de vaststellingen van het ongeval te doen puin te ruimen en het verkeer te regelen.
  Visit us.
Meer info op www.explorado-oostende.be. Vliegen naar Oostende informatie voor piloten. Zich verplaatsen tussen de luchthaven en het centrum van Oostende. Tel 0800 25 500. Tel outside Belgium 0032 800 25 500. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel 059 32 08 08. Tel outside Belgium 0032 59 32 08 08. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De bussen van De Lijn stoppen aan het luchthavengebouw. Gebruik deze routeplanner om uw reis uit te stippelen. Boekareststraat 7 8400 Oostende. Vanaf 55 per nacht.
Over ons City Taxi.
Op 1 jauari 2015 werd City Taxi Oostende een officiële vereniging en telt 5 wagens en 8 chauffeurs die zich dag en nacht inzetten om u veilig op uw bestemming te brengen. ADRES City Taxi Oostende Madeliefjeslaan 18 8400 Oostende.
  Taxichauffeurs vinden in Oostende blijkt. Het Ostends Nieuws Facebook.
Nederlands België Privacy Gebruiksvoorwaarden Cookies Adverteren op Facebook Advertentiekeuzen. Taxichauffeurs vinden in Oostende blijkt verschrikkelijk moeilijk. Benny Dhondt van BVBA Belleyn getuigt. Om als taxichauffeur te werken moet je over een blanco strafblad beschikken en dat blijkt niet evident. Ik heb er al twee ingediend en zijn niet aanvaard op basis van hun strafblad de eerste kon ik nog inkomen want feiten redelijkrecent in Co. Ouderschap kindje drie dagen te lang gehouden en geklasseerd onder kidnapping en blijkbaar persoon met kort lontje. Dus geen goede kandidaat.
  81.82.234.164 https//bedrijvengids.cybo.com/BE/oostende/taxi/.
  taxi oostende openbaar vervoer taxibond oostende.
De Taxibond Oostende verzorgt al uw vervoer voor ceremonies en uitvaarten. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie! 059 70 27 27. 059 51 25 15.
  luchthavenvervoer CharleroiLuchthavenvervoer Oostende Airport Taxi of Transfer nodig?
Kapelstraat 11 Bus 501. Snelle en vriendelijke service.Bel ons gratis nummer 0800/25 500. Wheelexpress bevindt zich te Oostende het adres is Paul Michielslaan 24. Aimé Liebaertstraat 16 E2. Alta bevindt zich te Oostende het adres is Aimé Liebaertstraat 16 E2. Ben je op zoek naar een taxi in Middelkerke? Dan ben je hier aan het goede adres. Taxi Debruyne is reeds jaar en dag actief in de regio Middelkerke. Wij zijn altijd stipt op tijd en vriendelijk.
Welkom bij Ghosi Taxi regio Oostende en Brugge.
Op zoek naar een taxi Oostende Brugge? Ghosi Taxi staat de klok rond voor u klaar! Er is niets zo ontspannend als een taxirit met Ghosi Taxi. Onze chauffeurs staan tot uw beschikking in de regio Oostende en Brugge maar brengen u zelfs naar het buitenland als u dat wenst. Kortom veilig en stipt vervoer op maat van úw wensen betaalbaar én betrouwbaar. Ons bedrijf staat 24 uur op 24 uur 7 dagen op 7 klaar om u naar uw bestemming te brengen. Vertrouw op onze ervaren chauffeurs voor. taxi aan het station.
  Taxibedrijf Taxi Moermans Oostende Telefoneer voor Taxivervoer ziekenvervoer luchthavenvervoer taxidienst airportservice.
Onze taxiservice met wagens tot 4 zitplaatsen is 24/24 te bereiken via het nummer 0477-77.88.99. Altijd antwoord én binnen de tien minuten een wagen ter plaatse in Oostende. Taxibedrijf Moermans beperkt zich echter niet tot de regio Oostende Bredene of Middelkerke. U kan op ons beroep doen voor zowel nationaal als internationaal taxivervoer mét uitstekende service. Ruim 75% vaste klanten waaronder diverse Oostendse hotels restaurants cafés en bars verdien je niet zomaar. Zakelijke en particuliere klanten doen beroep op onze stipte taxidiensten voor vervoer van en naar de luchthavens van o.a.
  De Oostendse Taxi Onderneming OTOis het snelste taxibedrijf van Oostende en omgeving aan de Belgische kust. Oostendse Taxi Onderneming Bredene.
Fax 059/32 42 41. BTW BE 0426 328 559. Welkom bij Oostendse Taxi Onderneming OTO. De taxi is het ideale alternatief als u comfortabel snel en rechtstreeks op uw plaats van bestemming wil komen. De Oostendse Taxi Onderneming OTO is het snelste taxibedrijf in Oostende en omgeving. U mag ons altijd bellen voor een ritje want wij staan altijd voor u klaar! Daarvoor doen wij steeds ons uiterste best om uw taxi zo snel mogelijk te sturen. Onze goed opgeleide en vriendelijke chauffeurs zorgen er dan voor dat u tijdig en veilig op uw bestemming geraakt. Vraag nu uw gratis zakkalender 2014 en/of aansteker.
  ergunning uitbaten taxidienst Oostende de Stad aan Zee.
het voertuig wordt beschikbaar gesteld op een bepaalde standplaats op de openbare weg of op een plek waarover de exploitant beschikt. het voertuig wordt in zijn geheel ingezet als taxi. als het voertuig wordt ingezet als collectieve taxi is dat per zitplaats. de klant bepaalt de bestemming. Ook aan de persoon waaraan de vergunning verleend wordt zijn een aantal eisen verbonden. de vergunning wordt slechts afgegeven aan een natuurlijk persoon of rechtspersoon die eigenaar is van de voertuigen er beschikking over heeft door een contract van aankoop op afbetaling of beschikking heeft door een leasingovereenkomst. voor zelfstandige chauffeurs of chauffeurs in loondienst zijn er specifieke voorwaarden. de vergunning is in principe persoonlijk en onoverdraagbaar.
luchthavenvervoer charleroi